Toukokuun arvonta keskittyy keväisiin suosikkikappaleisiin

Posted on

Toukokuun arvonta on potkaistu tänään käyntiin! Kuten aina, arvontaan voi osallistua Kukkaserenadin Facebook-sivuilla: tällä kertaa voittaja arvotaan kaikkien lempikevätlauluaan äänestäneiden kesken.

Voit äänestää omaa lauluasi jättämällä viestin ommenttiketjuun ja kertomalla, mikä kolmesta ehdotetusta kevätlaulusta on sinun suosikkisi. Voittaja arvotaan 1. kesäkuuta, ja hän voi lähettää Kukkaserenadin esimerkiksi kesälomalle jäävälle ystävälleen näiden aurinkoiden kappaleiden säestämänä. Vaihtoehtona ovat:

Käyn ahon laitaa

Taas on aika auringon

Anttilan keväthuumaus


Kuulemme myös erittäin mielellämme lisätietoja arvontaan osallistujilta, eli kerro halutessasi vaikka kenet haluaisit Kukkaserenadilla yllättää ja miksi tämä kyseinen kappale olisi hänelle mieluinen.

Onnea arvontaan!

Kuva: Kiira Koskela / Länsiväylä

4 thoughts on “Toukokuun arvonta keskittyy keväisiin suosikkikappaleisiin

  1. Aivan huippuidea lahjaksi! Ikäänkuin uusvanha. Ja vanhoissahan on vara parempi.

    Taas on aika auringon saisi auringon saajansa ajatuksiin. Ja kohteena voisi olla aurinkoa ja hyvää oloa kansalle tuova Paula Heinonen (ProHealth).

    1. Hyvä idea, Mari! Meillä on Facebookissa kuukausittain myös arvontoja, joista voi voittaa serenadin. Kannattaa käydä sielä osallistumassa, niin katsotaan osuuko arpaonni Paulaan 😉

Vastaa