TOP8 lahjaideaa syntymäpäiväksi

Posted on

Mitä antaa lahjaksi syntymäpäivänä? Siinäpä kysymys, joka vetää monen hiljaiseksi. Siksi Kukkaserenadi keräsi sinulle ideoita valmiiksi listaksi – olkaapa hyvät ja inspiroitukaa! Kaikki nämä lahjat ovat hyviä ideoita myös vuosipäivälahjaksi, eläkelahjaksi tai mihin tahansa muuhun merkkipäivään.

Keskitymme tällä listalla nimenomaan elämyslahjoihin, joita ei voi fyysisesti pitää kädessä mutta jotka säilyvät ikimuistoisena mielessä. Lahjojen arvot vaihtelevat 30€-160€, joten ne sopivat annettavaksi joko yhtenä isompana lahjana tai vaikka kimppalahjana kaveriporukalla.

  1. Ammattivalokuvaus: Puoli tuntia osaavan valokuvaajan kuvattavana studiossa takaa kauniita ja korkealaatuisia yksilökuvia, perhekuvia ja kaverikuvia. Harva meistä istahtaa ammattikuvaajan eteen ilman, että juhlittaisiin elämän virstaanpylväitä, ja juuri siksi tämä lahjaidea toimii: se on arjen hemmottelua, se luo muistoja, sitä ei tulisi itse tehtyä ja siitä jää jotain fyysistä käteen. Hinta: Riippuu studiosta ja kuvauksesta. 80€-180€.
  2. Harrastuskurssi: Anna potkua uuteen harrastukseen aloittelijakurssin muodossa. Innostuisiko päivänsankari vaikka valokuvauksesta, kokkaamisesta, tanssimisesta tai crossfitistä? Plussaa tähän lahjaan kertyy, jos kurssille ei tarvitse lähteä yksin, vaan lähdet itsekin seuraksi! Hinta: Vaihtelee paljon – esim. Kansalaisopistojen kurssit voivat olla vain 30€, mutta erityisempien lajien kokeilujen hinta saattaa nousta lähemmäs 200€.
  3. Netflixin tai Spotifyn vuosilisenssi: Vielä pari vuotta sitten ajatus oli vieras, mutta nettipalveluiden jäsenyydestä on lyhyessä ajassa tullut suosittu lahjaidea. Jos syntymäpäiväsankari kuuntelee paljon musiikkia Spotifyn ilmaisversiosta, päivitys maksulliseen palveluun ilahduttaa takuuvarmasti. Jos taas päivänsankari viihtyy television ääressä, Netflixin vuositilaus on täydellinen ajanviete kotisohvalle, matkoille ja leffa-iltoihin. Hinnat: Spotify Unlimited €4.99 / kk, Spotify Premium €9.99 / kk, Netflix €8.99 / kk
  4. Kukkaserenadi: Maailmalla suosittu palvelukonsepti on nyt myös rantautunut Suomeen: synttärijuhlissa yllättävä mieskuoro, joka liikuttaa ja ilahduttaa päivänsankaria paitsi musiikkiesityksellä, myös kauniilla juhlakimpulla. Tämä lahja ilahduttaa paitsi päivänsankaria, myös koko juhlaväkeä. Tutustu hinnastoon
  5. Viiden tähden illallinen: Kuka väittää että oma koti ei voisi olla huippupaikka juhlaillalliselle? Tämän lahjan idea ei ole sitä mitä tehdään, vaan miten se tehdään. Printatut ruokalistat, tunnelmavalaistus, kynttilöitä, pari hyvää viiniä ja huolellisesti laitettu useiden ruokalajien illallinen on täydellinen napakymppi, jos haluaa järjestää vaikka ikimuistoiset syntymäpäivätreffit. Hinta: Riippuu sinusta
  6. Levytys studiossa: Tunnetaanko päivänsankari suihkulaulannasta ja karaoken kultakurkkuna? Musikaalisuuden pohjalta kehitetty lahja on todella ikimuistoinen. Studiolaulu ja -äänite on suosittu ohjelmanumero esimerkiksi polttareissa, mutta me olemme sitä mieltä että se olisi myös mahtava syntymäpäivälahja! Hinta: riippuu studiosta, n. 120€-160€.
  7. Kodin suursiivous: Tilaa ystävälle tai puolisolle kodin suursiivouspalvelun samalla kun lähdet viettämään hänen kanssaan vapaapäivää ja kiireetöntä laatuaikaa. Tämä on todellista arjen hemmottelua! Hinta: 35€-55€/h, josta kotitalousvähennyksenä saa takaisin 45%.
  8. Out-of-the-box treffit: Leffassa käynnissä tai kävelylenkeissä ei ole mitään vikaa, mutta merkkipäivän kunniaksi ikimuistoiset treffit voi järjestää vaikka sirkuksessa, huvipuistossa, tivolissa tai oopperassa. Hinta: Vaihtelee, 30€-60€ / hlö.

Millä näistä lahjoista toivoisitte itsenne yllätettävän seuraavana syntymäpäivänä?

Vastaa