Tilaa meidät!

Toimimme:

>> Pääkaupunkiseudulla

Mieslaulajien joukko ojentamassa kauniin kukkakimpun musiikin säestämänä on hauska ja ikimuistoinen tapa yllättää syntymäpäiväsankari, eläkkeelle jäävä kollega tai vaikka vuosipäivää juhliva puoliso.

Lue lisää!

>> Oulussa

Lahjoista kauneimmat ja ihanimmat ovat niitä, jotka jäävät mieleen ja niitä muistelee vielä vuosien päästä. Kukkakimppu on perinteinen lahja, mutta sen rinnalla lauluporukan tuoma lauluesitys tekee tilanteesta erityisen ja mieleenpainuvan. Ouluun ja Oulun lähialueelle voit tilata serenadilahjan sukulaisellesi, ystävällesi, tuttavallesi, kollegallesi tai kenelle tahansa, jota haluat muistaa juhlapäivänä. Kukat toimittaa Kukkakauppa Kanerva ja laulupuolesta vastaa Teekkarikuoro TeeKun taitavat laulajat.

Lue lisää!

>> Kemi-Torniossa

Oletko koskaan haaveillut yllättäväsi ystäväsi/rakkaasi/kollegasi/äitisi/tai muun läheisen ihmisen elokuvamaisesti musiikkiesityksellä kukkakimpun kera? Nyt se on mahdollista täällä Kemi-Tornio -alueella! Ammattimuusikot Julia ja Jukka Lamminen toteuttavat lämminhenkiset ja iloiset serenadit ojentaen kukkakauppa Olivian upean kukka- tai ruusukimpun.

Ota rohkeasti yhteyttä niin suunnitellaan yllätys yhdessä juuri sinun ideasi viitoittamana!

Lue lisää!

>> Jyväskylässä

Jyväskylän oma kukkaserenadiduo Tanja Kauppila ja Ossi Peltoniemi yllättävät rakkaasi kukkakimpulla ja lämminhenkisellä laululla haitarin soidessa! Jyväskylän alueella voit tilata kukkaserenadin rakkaallesi, ystävällesi, sukulaisellesi tai vaikka kolleegallesi jonka haluat yllättää ainutlaatuisella tavalla. Ota yhteyttä niin suunnitellaan vuoden yllätys yhdessä!

Lue lisää!

>> Hyvinkäällä

Kaksi miestä ja kaksi kitaraa. Nyt on mahdollisuus Hyvinkäänkin lähiseudulla saada ikimuistoinen ja lämminhenkinen yllätys. Oli kyseessä sitten syntymäpäivät, merkkipäivä, työsaavutus tai mikä tahansa mukavaa yllätystä vaativa tilanne, Twain Chaps Band hoitaa homman.

Lue lisää!