Saimme olla mukana juhlimassa Reijon 85-vuotis syntymäpäiviä

Posted on

Kotkan poika Reijo Kuusela täytti 85 vuotta elokuussa. Häntä juhlittiin Vantaan Tikkurilassa ystävien ja sukulaisten kesken. Tytär Sari löysi Kukkaserenadin internetistä pitkään tilaisuuteen sopivaa esiintyjäporukkaa etsittyään.   – Tarkoituksena oli yllättää isä täydellisesti.  – Sitten koitti h-hetki.  Yhtäkkiä juhlapaikalle astui räväkästi joukko miehiä valkoisissa paidoissa ja suorissa housuissa. Yllätys oli täydellinen.  Miehet alkoivat laulaa kitaran säestyksellä ”Kotkan poikii ilman siipii..” Se oli täysosuma.

Reijo oli nuoruudessaan suunnitellut lähtevänsä ystävänsä kanssa merille. Suunnitelma oli jo täysin valmis. – Mutta äiti ei pitänyt ajatuksesta. ”Reijo ei lähde merille!”  Reijo oli vanhempiaan kunnioittava kuuliainen poika ja niinpä suunnitelma jäi toteuttamatta. Esitys osui siksi suoraan sydämen syövereihin ja  sai sankarin liikuttumaan aina kyyneliin saakka. Sankarin saamat upeat kukat vielä kruunasivat tilaisuuden.

Syntymäpäiväsankari oli iloinen saamastaan laululahjasta. Erityisen hienoa oli, että lahja tuli täytenä yllätyksenä. ”Toivottavasti Kotkaankin saadaan tällaista toimintaa.”, hän toteaa hyvillä mielin.

reijopappablogikuvat1

 

Haluaisitko järjestää yllätyksen läheisellesi?

Kysy lisää TÄÄLTÄ

Vastaa