Haluaisitko yllättää lähimmäisesi kukilla ja serenadilla? – Hyvinkääläisveljekset tekevät sen nyt mahdolliseksi

Posted on

Haluaisitko yllättää lähimmäisesi kukilla ja serenadilla? – Hyvinkääläisveljekset tekevät sen nyt mahdolliseksi

Kukkaserenadi-palvelua tarjoaa hyvinkääläiset veljekset.

Kalle ja Jaakko Hämäläinen tarjoavat Hyvinkäällä ja sen lähiseudulla Kukkaserenadi-nimistä palvelua.
Toni Forssell

HYVINKÄÄ  |  Ovikello soi ilman, että odotat vieraita. Avaat oven ja sen takana ei odotakaan pölynimurikauppias, vaan kaksi nuorta miestä, mukanaan kitarat sekä kaunis kukkalähetys. He ojantavat kukat ja alkavat laulamaan balladia.
Ei, kyse ei ole romanttisesta elokuvasta, vaan Kukkaserenadi-palvelusta, jonka voi tilata yllätykseksi kenelle vain.
Se toimii tällä hetkellä muutamissa kaupungeissa ympäri Suomea. Hyvinkällä ja sen lähialueilla sitä on alkanut tarjoamaan Twain Chaps Band, jonka muodostavat hyvinkääläiset veljekset Jaakko ja Kalle Hämäläinen.

Kukkakimput puolestaan toteuttaa kukkakauppa Peikonkämmen.
– Pohjimmiltaan kyse on siis yksinkertaisesta yllätyksestä, jonka voi tilata yksityishenkilölle, yhteisölle tai vaikkapa työpaikalle ja yllättää näin työkavereitaan, miehet kertovat.
Tilaaminen onnistuu esimerkiksi Kukkaserenadi.fi -nettisivujen kautta, josta löytyvät myös Twain Chaps Bandin yhteystiedot. Tarjolla on erilaisia ja -hintaisia paketteja, joista asiakas voi valita mieleisensä.
Jokaiseen pakettiin sisältyy yhdestä kolmeen kappaletta, mutta pidemmätkin esitykset ovat sovittavissa.
– Kappalelista löytyy myös nettisivuilta, mutta tilaisuuden ajankohdasta riippuen voimme toki soittaa asiakkaan toiveidenkin mukaisia kappaleita, Kalle Hämäläinen kertoo.
– Kukka voi olla vaikkapa pelkkä ruusu, iso kimppu tai mitä vain siitä väliltä. Annamme Peikonkämmenen Stina Girsille melko vapaat kädet sen suhteen, tietenkin sen mukaan mitä asiakas on toivonut, Jaakko Hämäläinen lisää.

Tilaisuuden ajankohdasta riippuen voimme toki soittaa asiakkaan toiveidenkin mukaisia kappaleita.

Kukkaserenadi sai alkunsa vuonna 2016, kun Espoossa asuva luokanopettaja Samuli Kaltakari havahtui, että Suomessa ei ole vastaavanlaista palvelua tarjolla. Niinpä he alkoivat kolmen kaverinsa kanssa mainostamaan itseään Facebookissa ja pikku hiljaa keikkoja alkoi kertymään.
He alkoivat laajentaa Kukkaserenadia myös muihin kaupunkeihin ja etsivät henkilöitä, jotka olivat halukkaita lähtemään projektiin mukaan.
– Samuli otti yhteyttä meihin viime vuoden lopulla, kun hän oli bongannut meidät jostain. Homma kuulosti hauskalta ja päätimme lähteä tähän mukaan, Kalle Hämäläinen kertoo.
Veljekset kertovat, että heidän peruskappalevalikoimasta löytyy sekä ikivihreitä että uudempiakin kappaleita. Serenadia voidaan lähteä laulamaan nopeallakin aikataululla, tarvittaessa vaikka päivällä.
– Ja emme siis millään tavalla ole sidottuna pelkästään Hyvinkäälle, vaan liikumme myös lähikuntiin, veljekset muistuttavat.

Tarjolla myös Suruserenadi

Kukkaserenadin lisäksi Twain Chaps Band esittää myös Suruserenadeja.
Ne on nimensä mukaisesti mahdollista tilata hautajaisiin.
Esitys voidaan tilata esimerkiksi hetkeen, jolloin vieraat ovat saapumassa siunaustilaisuuteen tai poistumassa siitä.
Suruserenadin voi tilata myös esimerkiksi muistotilaisuuteen.
Lisätietoja veljesten tarjoamista paketeista kappalevalikoimineen löytyy osoitteesta Kukkaserenadi.fi.
Samasta osoitteesta löytyy myös tietoja Kukkaserenadista ylipäänsä ja siitä, kuinka idea alunperin syntyi.

Lue juttu täältä

Vastaa